Pop-up brewing, pop-up beering!

Brouwbarrel biedt drie dingen aan: Bierproeverij, brouwworkshops en speciaalbiercatering. Voor elke gelegenheid iets leuks met bier.

Brouwbarrel is gevestigd in de bierstad Nijmegen. Helaas is het barrel niet zo snel, dus overleg even of uw locatie binnen de actieradius van Brouwbarrel valt. Binnen Utrecht, Gelderland, Overijssel, Brabant en Limburg kan de Brouwbarrel meestal wel rijden.

 

•         PROEVERIJ/LUNCH
De brouwbarrel komt graag bij u langs om een bierproeverij te verzorgen. De proeverij is inclusief een goed verhaal over bier en duurt anderhalf tot twee uur. De proeverij kan worden uitgebreid met bijpassende hapjes. Geeft u een feest en wilt u bijpassende lunch? Dat is ook mogelijk!


4 Bieren            €14,50 p.p.
6 Bieren            €17,50 p.p.

foodpairing (optioneel): €7,00 pp. een bijpassend hapje bij elk bier.

Brouwerslunch (optioneel): €9,50 pp. Een heuse maaltijd, waarbij elke gang aansluit bij het bier dat gedronken wordt. Zelf bereid. Als u speciale wensen heeft, of juist een allergie, dan kunnen we daar altijd rekening mee houden.


•         WORKSHOP BROUWEN
Brouwbarrel komt naar u toe en brouwt met u en uw gezelschap een bier. U mag zelf kiezen welk biertype we brouwen. Van dit gebrouwen bier krijgt u twee kratten, dit zit bij de prijs in! Let op; het brouwen van een bier duurt ongeveer zes uur, het is dus een dagprogramma. De brouwdag is inclusief proeverij van 4 bieren in de middag.


Kosten voor een brouwcursus zijn 420,-
 •         TAPPEN OP LOCATIE
De brouwbarrel rijdt naar de locatie van uw feest en ontvouwt zich tot heuse bar met terras. Er kunnen vier bieren op de tap, dus er is genoeg keuze!

Neem contact op voor de prijzen om te tappen op locatie. Dit is namelijk afhankelijk van de biertypes en de hoeveelheden.

Terras: Het terras bouwen we graag voor u op. We vragen enkel €50,- borg voor deze dienst.